Karalar İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Misyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek onları hayat hazırlamak.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05350420501

WEB - https://karalarimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARALAR BELDESİ ŞAMİL MAH. BOTAŞ ŞAMİL CAD. IMAM HATIP YURDU NO 33 İÇ KAPI NO 1 İDİL / ŞIRNAK

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - KARALAR BELDESİ

Ulaşım İdil´e ve Midyat´a ulaşım kolaydır. Yarım saatte bir araçlar geçmektedir. Okulumuz yol üstü bir konumdadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun İdil içesine olan uzaklığı 25 kilometre, Mardin´in Midyat ilçesine olan uzaklığı 35 kilometre ve Şırnak Merkez´e olan uzaklığı ise 100 kilometredir.